挂锁计算机键盘上。网络安全,数据安全和防病毒保护PC

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

AF贝利AB JA仙tytäryhtiöt(yhdessä” AFRY”泰“”我””)sitoutuvat suojelemaanyksityisyyttäsiJApitämäänhenkilötietositurvassa。Tältäsivustoltalöydät酒店信息siitä,美达henkilötietojaAFRYkerääJA米滕niitäkäytetäänJA suojellaan。何annat AFRYlle muidenhenkilöiden(esimerkiksi kollegoidesi)henkilötietoja,OLE HYVA JA esittele heille TAMA tietosuojaseloste。

Kasittelemme henkilotietoja lainmukaisesti。Lisaa tietoa henkilotietojen kasittelystamme:

Tietosuojaseloste asiakkaille JA liikekumppaneille

多摩tietosuojaseloste antaa酒店信息AFRYn mahdollisten泰nykyisten asiakkaidentyöntekijöidenJA muiden liikekumppaneidenhenkilötietojenkeräämisestä,käyttämisestä,säilyttämisestäJA jakamisesta。

1.Kasiteltavien henkilotietojen kategoriat

Henkilötiedot,joita voidaankerätä:

  • Perustiedot, kuten nimi, sahkopostiosoite, puhel数学盲,titteli tai asema artiaatiossa;
  • 你需要帮助,你需要帮助,你需要帮助,你需要帮助,你需要帮助,你需要帮助
  • Liiketoimintamahdollisuudet,kuten yksityiskohdat mahdollisista projekteista泰toimeksiannoista,mukaan lukiensidosryhmätiedot,markkina-ALUE(ET)JA osaamisalue(ET)
  • Markkinointiinliittyvät细节一般,kuten tilatut uutiskirjeet,yhteys markkinointikampanjoihin JA叠拓siitä,onko suoramarkkinointi kielletty
  • IT-pääsyoikeudet,toisin sanoen细节一般,joitakäytetään,坤käytätAFRYn IT-järjestelmiäJA verkkoja,kuten IP-osoite JA住宿总共tietoturvallisen yhteyden luomiseen JAylläpitämiseenSEKA lokitiedon kirjaamiseen tarvittavat细节一般

Yllämainitut细节一般voidaankerätäsuoraan sinulta,AFRYn asiakkailta泰liikekumppaneilta泰julkisistalähteistä,kuten互联网hauista。

2.Henkilötietojenkäsittelyntarkoitus JA laillinen peruste

AFRYkerääJAkäsitteleehenkilötietojalaillisiin liiketoimintansa tarpeisiin,esimerkiksitehdäkseensopimuksia sinun泰työnantajayrityksesikanssa,泰tehdäkseenyhteistyötämuiden liikekumppaneiden kanssa,markkinoidakseenAFRYäJA仙palveluita JA tuotteita泰kuten muutoin拉基vaatii泰sallii。

真主安拉esimerkkilista AFRYn liiketoiminnallisista syista kasitella tietoja:

  • AFRYn palveluiden toimittaminen JA siihenliittyvätsopimukset,projektinhallinta,työnsuunnitteluJA resurssien allokointi
  • liiketoiminnan suunnittelu JA kehitys,strategiakehitys JA tilastojen arviointi
  • laskujen JA maksujen vastaan​​otto JAlähetys
  • 如果你知道他的名字,你就会知道他的名字。如果你知道他的名字,你会知道他的名字
  • terveyden JAturvallisuuskäytäntöjenylläpito
  • petosten,väärinkäytösten泰muiden rikkomusten tutkinta JAennaltaehkäisy
  • kanteiden JA valitusten hallinnointi JA AFRYn laista tulevien velvollisuuksien toteuttaminen。

3.HenkilötietojensäilytysJA poisto

AFRYkäsitteleeJAsäilyttäähenkilötietoja徒劳仙君aikaa SE ONvälttämätöntähuomioiden syyt,上kerättymiksi tietoja,LAIN vaatimukset SEKA mahdolliset riidat JA voimassaolevat sopimukset,TietojasäilytetäänSIIS esimerkiksi sopimuksentäyttämisen阿贾恩JA SITA seuraavan vastuuajan,jonkajälkeenmuun muassa kanteita EI沃伊kyseisen sopimuksen perusteella ENAAtehdä。

4.肯恩kanssa jaammehenkilötietoja

Henkilötietojavoidaan jakaa AFRY-konserninsisälläTASSA tietosuojaselosteessakäsiteltyihintarkoituksiin。Henkilötietoja,jotka ovat elektronisessa muodossa,käsitelläänpääasiassaEU-JA ETA-alueella。AFRYllä上asiakkaita JA projektejaympärimaailmaa,joten AFRYnkonserniyhtiötJA luotettavat palveluntarjoajat JA liikekumppanit saattavatkäsitellähenkilötietojamyös欧盟:N JA ETA:N ulkopuolella。

Henkilötietojasaatetaan jakaa ulkopuolisten palveluntarjoajien,kutenjärjestelmätoimittajien,alikonsulttien,asianajajien泰muiden ulkopuolisten neuvonantajien kanssa。

你可以用你的名字来称呼你,你可以用你的名字来称呼你,你可以用你的名字来称呼你,你可以用你的名字来称呼你。

Soveltuvia tietoturva- JA穆伊塔tarpeellisiatoimenpiteitäkäytetäänkaikissakansainvälisissähenkilötiedonsiirroissa,jotta varmistamme,ETTAhenkilötietojakäsitelläänJA suojellaan塔曼tietosuojaselosteen JA soveltuvantietosuojalainsäädännönmukaisesti。多摩tarkoittaa esimerkiksi Euroopan komission tarjoamien mallilausekkeidenhyödyntämistä。

5. Sinun oikeutesi

Soveltuvantietosuojalainsäädännönmukaisesti,tiettyjen ehtojen JA rajoitusten salliessa,在seuraavat oikeudet sinulla:

  • Oikeus萨达pääsytietoihin(tietopyyntö)JA oikeussiirtää细节一般järjestelmästätoiseen 
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus tietojen poistamiseen
  • Oikeus kasittelyn rajoittamiseen
  • 我很感激你

你说的这些话都是你的错privacy@www.leonorpaque.com。Peruuttaaksesi tilauksesi elektronisistauutiskirjeistäJA markkinoinnista,VOIT艾娜klikata“Peruuta tilaus”(”退订”)linkkiäkyseisensähköpostinlopussa。

Sinulla在他的著作中被称为tietosuojaviranomaiselle。

6.Meista

AF贝利公司(publ),jonka Ruotsin yritysrekisterinmyöntämäyritystunnus上SE-169 99斯德哥尔摩,瑞典AFRY-konserninpääasiallinenrekisterinpitäjä556120-6474 JA jonkarekisteröityosoite。LisäksiAF贝利AB:Ntytäryhtiötvoivat甑rekisterinpitäjiäJAkäsitellähenkilötietojaTASSA tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla。Suhteesi AFRYyn vaikuttaa siihen,MITKAkonserniyhtiömmepääseväthenkilötietoihisiJAkäsittelevätniitäJA MITKAkonserniyhtiömmeovatrekisterinpitäjiätietojesi suhteen。

在mitäänkysyttävääAFRYnkäsittelemienhenkilötietojesiyksityisyyden泰tietoturvan osalta泰siitä乔斯sinulla,MITKAkonserniyhtiömmeovatrekisterinpitäjiä,OLEyhteydessäprivacy@www.leonorpaque.comtai tietosuojasta vastaavaan henkomme:

AF贝利公司(publ)

ATT:数据隐私管理器

SE-169 99,瑞典斯德哥尔摩

[Takaisin的YloS]

Tietosuojaselostetyönhakijoille

多摩tietosuojaseloste antaa酒店信息AFRYntyönhakijoidenhenkilötietojenkeräämisestä,käyttämisestä,säilyttämisestäJA jakamisesta。Henkilötietojakerätään坤hakijarekisteröityyinternetsivullemme JA hakija泰AFRY voivattäydentäätietoja niin kauan kuin hakemus上voimassa。

1.Kasiteltavien henkilotietojen kategoriat

  • Perustiedot, kuten nimi, sahkopostiosoite, osoite, puhel盲,tai muu kontaktitieto;
  • Työhakemus:Koulutus,työhistoria,toimeksiannot,osaaminen,hakemuskirje YMS。
  • 我的朋友:我的朋友,我的朋友。
  • 你知道吗?你知道吗?你知道吗?你知道吗?你知道吗?你知道吗?你知道吗?只要你告诉我,我就会给你打电话。霍塞·哈基贾·奎廷金·贾卡·塔拉斯塔·提埃托亚,卡西特勒姆·提埃托亚·哈基扬·索斯托姆塞拉。我的名字叫hyvin suojellen,我的名字叫hoolellisuudella。

2.Henkilötietojenkäsittelyntarkoitus JA laillinen peruste

只要你愿意,只要你愿意,你就可以把所有的钱都花在你的身上。Osaa henkilotiedoista kasitellaan suostumuksen perusteella (esimerkiksi tietoja, joita ei pyydetty hakijalta, mutta jotka hakija on toimittanut osana CV: taan tai hakemuskirjettaan)。

如果你的家人不喜欢你,你就会被你的家人所伤害。如果你的家人不喜欢你,你就会被伤害。Lisaksi hakemustiedot arvioidaan muun tiedon kanssa, jotka hakija toimittaa AFRYlle osana rekrytointiprosessia (esimerkiksi haastatteluissa, testeissa tai suosittelijoiden kautta)。如果有什么人来,他就会去,就会去,就会去,就会去,就会去,就会去,就会去。

3.HenkilötietojensäilytysJA poisto

这是我的荣幸,我的家人都很高兴。Kolmen vuoden jalen lahetetaan viesti, jossa hakijan suostumusta pyydetaan tietojen sailyttamiseen viela vuodeksi。

4.肯恩kanssa jaammehenkilötietoja

Henkilötietojavoidaan jakaa AFRY-konserninsisälläTASSA tietosuojaselosteessakäsiteltyihintarkoituksiin。Henkilötietoja,jotka ovat elektronisessa muodossa,käsitelläänpääasiassaEU-JA ETA-alueella。AFRYllä上asiakkaita JA projektejaympärimaailmaa,joten AFRYnkonserniyhtiötJA luotettavat palveluntarjoajat JA liikekumppanit saattavatkäsitellähenkilötietojamyös欧盟:N JA ETA:N ulkopuolella。

Henkilötietojasaatetaan jakaa ulkopuolisten palveluntarjoajien,kutenjärjestelmätoimittajien,alikonsulttien,asianajajien泰muiden ulkopuolisten neuvonantajien kanssa。

如果你愿意,你就可以为你的家人感到高兴,你可以为你的家人感到高兴,你可以为你的家人感到高兴。

Soveltuvia tietoturva- JA穆伊塔tarpeellisiatoimenpiteitäkäytetäänkaikissakansainvälisissähenkilötiedonsiirroissa,jotta varmistamme,ETTAhenkilötietojakäsitelläänJA suojellaan塔曼tietosuojaselosteen JA soveltuvantietosuojalainsäädännönmukaisesti。多摩tarkoittaa esimerkiksi Euroopan komission tarjoamien mallilausekkeidenhyödyntämistä。

5. Sinun oikeutesi

Soveltuvantietosuojalainsäädännönmukaisesti,tiettyjen ehtojen JA rajoitusten salliessa,在seuraavat oikeudet sinulla:

  • Oikeus萨达pääsytietoihin(tietopyyntö)JA oikeussiirtää细节一般järjestelmästätoiseen 
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus tietojen poistamiseen
  • Oikeus kasittelyn rajoittamiseen
  • 我很感激你

你说的这些话都是你的错privacy@www.leonorpaque.com。Peruuttaaksesi tilauksesi elektronisistauutiskirjeistäJA markkinoinnista,VOIT艾娜klikata“Peruuta tilaus”(”退订”)linkkiäkyseisensähköpostinlopussa。

Sinulla在他的著作中被称为tietosuojaviranomaiselle。

6.Meista

AF贝利公司(publ),jonka Ruotsin yritysrekisterinmyöntämäyritystunnus上SE-169 99斯德哥尔摩,瑞典AFRY-konserninpääasiallinenrekisterinpitäjä556120-6474 JA jonkarekisteröityosoite。LisäksiAF贝利AB:Ntytäryhtiötvoivat甑rekisterinpitäjiäJAkäsitellähenkilötietojaTASSA tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla。Suhteesi AFRYyn vaikuttaa siihen,MITKAkonserniyhtiömmepääseväthenkilötietoihisiJAkäsittelevätniitäJA MITKAkonserniyhtiömmeovatrekisterinpitäjiätietojesi suhteen。

在mitäänkysyttävääAFRYnkäsittelemienhenkilötietojesiyksityisyyden泰tietoturvan osalta泰siitä乔斯sinulla,MITKAkonserniyhtiömmeovatrekisterinpitäjiä,OLEyhteydessäprivacy@www.leonorpaque.comtai tietosuojasta vastaavaan henkomme:

AF贝利公司(publ)

ATT:数据隐私管理器

SE-169 99,瑞典斯德哥尔摩

[Takaisin的YloS]